Kirkegata 2

9600 Hammerfest

78 42 79 00

post@ghagen.no

Handelshus

Velkommen til handelshuset

G. Hagen AS – et historisk handelshus i hjertet av Hammerfest. En trygg leverandør siden 1855.

Handelshuset er tilknyttet kjedene Norli og Kontorspar, Sport1 og Mix.

Helt siden starten i 1855 har vi hatt fokus på å levere kvalitet og forutsigbarhet. Vårt mål er å sette kunden i fokus, skape og ta vare på merverdier både til kundens og firmaets beste.

Vi ønsker å være en bedrift som bidrar til samfunnet. Det har vi gjort gjennom hele vår historie, og det skal vi fortsette med. Vi er stolte over snart 170 år med tradisjonell og god forretningsdrift. Det er denne tiden og kunnskapen som gjør at vi har blitt de vi er i dag.

Åpningstider

logo gull og glass

Gull & Glass

Kontakt oss

I vår innholdsrike gaveavdeling finner du ur, smykker og interiør til de fleste anledninger. G. Hagen har fulgt generasjoner fra dåp til konfirmasjon, bryllup og andre store dager gjennom livet.

Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsvarer i flere prisklasser, sammen med utmerket service fra våre flinke medarbeidere. Her finner du samleobjekter og nyheter i skjønn forening, så du bør sette av god tid til å utforske avdelingen.

Og husk – det er flott å gi en gave, men den varmer også om den er til deg selv.

Velkommen skal du være!

Vårt dyktige team

Hilde som smiler

Hilde Johnsen

Rosita smiler

Rosita Fjellheim

logo norli

Velkommen til din lokale Norli-butikk

Kontakt oss

G. Hagen Norli er Norges nordligste Norli-forhandler!

Norli-avdelingen er et skikkelig kremmerhus! Hos oss finner du bøkene du ønsker deg, eller de du har lyst å gi til noen du liker skikkelig godt. Vi er en av 180 butikker fordelt over hele landet, og hos oss finner du det store utvalget og mange gode tilbud.

Hos Norli finner du alltid det som gjelder akkurat nå. Våre anbefalinger får du i butikken, enten markert på bøkene, eller fra en av våre serviceinnstilte kolleger. 

To spesielle tilbud er «månedens bok» og «månedens pocket» hos Norli. 

I tillegg til bøkene tilbyr vi et stort utvalg i spill, reisetilbehør, studiemateriell, skolesekker, kort og sesongprodukter. 

Se hele produktspekteret på www.norli.no

Vårt dyktige team

Monika ser på kamera

Monica Olsen

Bents som smiler

Bente Spersøy

logo kontorspar

Velkommen til Kontorspar

Kontakt oss

Velkommen til Kontormaskin

Kontorspar-kjeden består av frittstående forhandlere, som er godt forankret i lokalmiljøet. Vår tilstedeværelse og lokale lagre, gir deg som kunde raske leveranser og personlig service på høyt nivå.

Vi holder oss til enhver tid oppdatert på trender og behov i markedet, og har gjennom flere distributører tilgang på de kjente merkevarene du ønsker innenfor kontor- og datarekvisita, tørke- og toalettpapir, renholdsprodukter, kantineprodukter og AV-utstyr.

Med kontormøbler fra kjente leverandører vil du alltid finne et kontor eller en stol som passer. Kontormaskiner fra Ricoh, Konica Minolta og Lexmark løser dine utfordringer i forhold til papirbehandling. 

Vi kan tilby komplett sortiment på forbruksmateriell til din bedrift. Ta kontakt med oss, så finner vi det du trenger, uansett hva det måtte være innen kontormateriell!

Hobbyavdelingen vår har ikke fått den oppmerksomheten den fortjener, så kom gjerne innom å se hva vi har å tilby for de som er kreative, oppfinnsomme og lekne!

Velkommen innom!

Se hele produktspekteret på www.kontorspar.no

Vårt dyktige team

Tina

Tina Navdal

Jørgen

Jørgen Kleivan

Ingmar ser direkte i kamera

Ingmar Simonsen

Mats Kristiansen