Kirkegata 2

9600 Hammerfest

78 42 79 00

post@ghagen.no

Presentasjon av ledige arealer for G.Hagen-gruppen

Til sammen har bedriften over 20.000 m2 med næringseiendom.

Kontakt oss for visning eller for en prat om mulighetene.

G.Hagen AS
Kontaktperson: Per Arne Andreassen, daglig leder
Epost: per.arne.andreassen@ghagen.no

Se brosjyre med mer informasjon

Fra 2018 

Salsgata 16 - Kontorarealer

1. etg og 2. etg

Kontorarealene i Salsgata 16 1. og 2. etg er lyse og med utviklingsmulighet. Beliggenhet midt i Hammerfest sentrum med nærhet til alt. Etasjen er omgitt av en vindusrekke som gir lys inn fra alle kanter.

Lokalene ligger en halv etasje over gatenivå med adkomst via heis eller trapp. 1. etg er nyrennovert.

Adresse: Salsgata 16 – 1. eller 2. etasje
Areal: Grunnareal ca 510㎡

Bilde fra Salsgata 16

Sjøgata 9 - Kontorarealer

Nissenbygget del 2 i 3., 4. og 5. etg.

Alle etasjene er åpen og kan tilpasses utleiers behov, lei hele eller deler av hver etasje. Etasjene har delvis lik utforming og størrelse. Her ønsker vi velkommen til store eller mindre selskaper med behov for sentrumslokasjon og tilpasset innredning. Vi ønsker å gå fremtidige leietakere i møte og utleieenheten kan derfor tilpasset etter både behov og bransje. Ta kontakt!

Adresse: Sjøgata 9, Nissensenteret 2
Nettoareal: 3.etg – ca 400 ㎡, 4.etg – ca 950 ㎡, 5.etg – ca 750㎡

Sjøgata 6 - Butikklokaler i kjøpesenter

Nissenbygget 

Lyse og trivelige butikklokaler til leie i den gode atmosfæren på Nissensenteret. Drømmer du om å starte butikk eller komme deg inn i varmen på senteret? Nå har vi tre ledige butikklokaler av ulik størrelse, som egner seg godt for forskjellige typer forretninger. Våre butikklokaler er moderne med sine lyse farger og enkle overflater. Realiser drømmen om å starte opp med for eksempel accessoarer, interiør, helsekost, jernvare og rekvisita, eller kafedrift. Det er rom for å være kreativ og muligheten er mange i senteret, som bygger opp om Hammerfest som en veletablert handelsstand i vårt nordligste fylke.

Adresse: Sjøgata 6.
Areal: Fra 30m2 til 180㎡

ikon som viser at det er kun få m2 ledig

Sjøgata 15 - 17

Kontorarealer / prosjekt for omsorgsboliger

Næringseiendom med stort utviklingspotensial midt i hjertet av Hammerfest sentrum. Nærmeste nabo til kjøpesenteret Nissesenteret og rådhuset i Hammerfest. Sjøgata 15 og 17 er delvis slått sammen, og det er tegnet inn prosjekt i samarbeid med kommunen for å bygge nytt omsorgssenter. Det er stort behov for slike boenheter i årene framover og vi ser etter en samarbeidspartner som ønsker å ta prosjektet et steg videre.

Adresse: Sjøgata 15. og 17.
Areal: Grunnareal ca 750㎡

Kransvikveien 12

Lagerarealer

Ledig lagerplass i veletablert industriområde, nærmeste nabo er Hammerfest LNG og området er derfor svært ettertraktet. I dette populære industriområdet står det i dag ca 660m2 ledig lagerplass, av totalt 2000m2, for utleie i Kransvikveien 12. Våre lagerrom er utstyrt med moderne, store porter, som gjør de godt egnet til oppbevaring av både kjøretøy i ulik størrelse, maskiner og annet materiale. Bygget har god adkomst fra asfaltert vei.

Adresse: Kransvikveien 12.
Ledig areal: ca 660㎡

ikon som viser at det er kun få m2 ledig
X